İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Gaziemir Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İzmir / Çiğli Norm Civata

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS:EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip olan sektöründe öncü şirketimizin Bakım bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip "Tesisat Elemanı" alınacaktır...

İzmir / Bornova Egepar Dekorasyon

Ofisimizde çay yemek ve temizlik konularında yardımcı eleman alınacaktır...

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU TERCİHEN B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN ÜRETİM PLANLAMA SEVKİYAT ALT TABANLI OLARAK YETİŞTİRİLECEK ÜRETİM İMALAT VERİLERİNİ SİSTEME GİRECEK NETSİS VE BİLGİSAYAR PROGRAM..

İzmir / Çiğli Norm Somun

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS:EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip olan sektöründe öncü şirketimizin Bakım bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip "Kaynak Elemanı" alınacaktır...

Fason Bakım hizmeti verdiğimiz üretim tesislerinde (fabrikalarda) istihdam edilmek üzere şu özelliklerde eleman ihtiyacımız bulunmaktadır: - Kaynakçılıktan anlayan, - Makina, hidrolik ve mekanik bakım konusunda tecrübeli, Manisa OSB ve İzmir Çiğli OSB'de firmalarda is..

İzmir / Çiğli Becom Gıda

HOREKA sektöründe hizmet vermekte olan firmamızın İZMİR merkez ofisinde çalışacak ; 20-30 yaş aralığında Ön muhasebe bilgisi olan Netsis muhasebe programını bilen 1-5 yıl arası iş deneyimi olan Fatura -Stok-Cari ve Tahsilat konularında takip yapabilecek Sip..

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İŞİN TANIMI : İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ nde talaşlı üretim sektöründe faaliyet gösteren fabrikamıza, ÜRETİM bölümünde istihdam edilmek üzere “CNC TORNA ve CNC DİK İŞLEM OPERATÖRÜ” olarak görevlendirilecek tecrübeli veya kendini bu alanda yetiştirmek isteyen tecrübesiz ça..