İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Karşıyaka İzmir Yatak Shop

İzmir Yatak Shop mağazamıza İzmir Karşıyaka civarında oturan ehliyetli eşya sevkiyatı yapacak eleman alınacaktır...

İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

İnşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Corel Draw programına hakim, tasarım konusunda deneyimli, katalog ve broşür tasarımında farklı çizgiler oluşturabilen Güler yüzlü ve insan ilişkileri gelişmiş, Diksiyonu düzgün, Tam Zamanlı çalışabilecek..

İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

KOÇSA GRUP bünyesinde görevlendirilmek üzere, Kurumsal yapıda yönetici asistanı olarak deneyimli, Çalışkan, disiplinli, çalışma odaklı, Planlama ve organizasyon yapabilecek, Rapor ve sunum hazırlama konusunda deneyimli, Şirket içi ve şirket dışı bilgi akışını sağlayacak, Toplantılar ve sunumlar ile ..

İzmir / Bornova Chem-Dry Türkiye

Kurumsal Firmamıza tercihen deneyimli veya yetiştirilmek üzere uzun süre çalışacak yerinde halı ve koltuk yıkama elemanları alınacaktır. Maaş tatmin edici olacaktır: Maaş+prim+yemek+SSK..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; yeni açılacak İZMİR NOVADA olan FLO mağazamızda görevl..

İzmir / Tümü Miya Çanta

İş Tanımı Çanta imalatında boya bölümünde çalışacak vasıflı vasıfsız bayan elemanlar alınacaktır. Yer :Karabağlar aşıkveysel mah. Aranan Nitelikler Vasıflı-vasıfsız, Çalışkan, Azimli eleman aranmaktadır...

İzmir / Karşıyaka Mcdonald's
İzmir / Konak General Elektrik

LED AYDITLATMA EKİPMANLARININ ÜRETİMİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARANMAKTADIR. İş Tanımı: -PAKETLEME , KOLİLEME, YARDIMCI ÜRETİM ELEMANI..

İzmir / Tümü EUBSA TURKEY

İş Tanımı  Dünyada Güvenlik ve Tesis yönetim sektörünün en önde gelen kuruluşlarından EUBSA TURKEY her geçen gün artan lokasyonları için takım arkadaşları arıyor... EUBSA TURKEY'in uluslararası deneyimi ile kendinizi geliştirmek ve geleceğinizi sağlamak iç..