İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

Ekspress Temizlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Ekspress Temizlik Hizmetleri Temizlik Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Karşıyaka Tente35

Diksiyonu düzgün, ön muhasebe bilen, firmamızı en iyi şekilde temsil edebilecek bayan personel alımı yapılacaktır. Yol +yemek +sigorta ve diğer sosyal haklar mevcuttur...

İzmir / Çiğli KARYER ISI TRANSFER

Şirketler topluluğumuzun İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde bulunan , Metal sektöründe faaliyet gösteren fabrikasında istihdam edilecek, Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokul mezunu, Teknik resim çizim, okuma, ölçülendirme, konusunda yetiştirilecek , Inventor , A..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları İzmir Buca Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜNİVERSİTELERİN 4 YILLIK YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNDEN MEZUN İNGİLİZCEYE HAKİM ANAOKULLARINDA EN AZ 1 YIL ÇAL..

İş TanımıELEKTRİK TESİSATIAranan Nitelikler- HIZLI DÜŞÜNEBİLEN ,PRATİK VE SERİ -VERİLEN İŞİ TEMİZ BİR ŞEKİLDE BİTİRİP TESLİM EDEBİLEN -YOĞUN ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK - ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ -32 YAŞ..

İzmir / Tümü EUBSA TURKEY

İş Tanımı  Dünyada Güvenlik ve Tesis yönetim sektörünün en önde gelen kuruluşlarından EUBSA TURKEY her geçen gün artan lokasyonları için takım arkadaşları arıyor... EUBSA TURKEY'in uluslararası deneyimi ile kendinizi geliştirmek ve geleceğinizi sağlamak iç..

İş TanımıİZMİR MENEMEN TÜRKELLİ BELDESİNDE FAALİYET GÖSTEREN ve KİMYA SEKTÖRÜNDE İHRACAT - İTHALAT YAPAN FİRMAMIZA PAZARLAMA ELEMANI ARIYORUZ.Aranan Nitelikler  Ekip çalışmasına yatkın, ..

İş Tanımı İHRACAT VE İTHALAT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ TÜM EVRAKLARI HAZIRLAMAK, PACKİNG LİST,COMMERCİAL İNVOİCE,DOLAŞIM BELGELERİ VB.EVRAKLAR TAKİBİNİ YAPMAK, İHRACAT-İTHALAT İLE İLGİLİ TÜM İŞ AKIŞINI PLANLAYARAK ORGANİZE EDİP TAKİP ETMEK, BANK..

İzmir / Bornova Yeni Aktuz Ltd. Şti.

İş Tanımı Işıkkent'deki firmamızda Tuz imalatı yapmaktayız. İmalatta çalıştırılmak üzere vasıfsız bayan eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler 18-40 yaş arası , Devamlı çalışacak bayan eleman , Tuz ayıklama, temizlik v.s. yapabilecek işçi ..