İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2015 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini..

İş TanımıZiyaretlerin kontrollü bir şekilde yapılmasını sağlamak,Araç giriş çıkış kontrolünü sağlamak ,Kendisine verilen özel talimat ve görevleri yerine getirmek,Acil durumlara karşı kendilerine verilen talimatlar doğrultusunda hareket etmek,Vardiya t..

İzmir / Tümü CarrefourSA

İş TanımıÇeşme mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodların..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider  kamu bankalarından birinin satış ekibinde görevlendirilmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler.Bay /Bayan, .18-28 yaşları arasında, .Kredi kartı satışı..

İzmir / Tümü Ayşar Turizm

İş TanımıAyşar Turizm kurucuları, 21 yılı aşkın bir süredir turizm ve satış-pazarlama sektörlerinde uzmanlaşmış bir ekiptir. Ayşar Turizm’in ilkelerinin başında her zaman müşteri memnuniyeti, en kaliteli satış ve hizmeti sunmak gelir. Bu sebepten dolayı Ayşar Turizm şim..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

İzmir / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı Çağrı merkezimize gelen çağrıların standartlara uygun cevaplanması; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetinin sağlanması Aranan Nitelikler  En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu..

İş TanımıDünya da ilk üçe giren ve İtalya da 120 yıldır kalitesinden ödün vermeyerek, markasını varlığa dönüştüren Lavazza kahve zincirleri, 10 yıldır Türkiye de Lavazza- Best Coffee Shop markası ile hızla büyümeye devam etmektedir.   2015 yıl..

İzmir / Tümü TAM FAKTORİNG A.Ş.

İş TanımıTam Faktoring çalışanlarının başarısı ile hızla büyümeye devam ediyor. KARABAĞLAR Şubemizde görev almanın Tam Zamanı Şimdi!   Faktoring ürünlerinin tüm tüzel kişilere aktif sahada satışını, bütçelenen..

İş Tanımı(www.loomis.com) (www.loomis.com.tr)    Loomis Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Değerli Kargo Lojistik Hizmetleri alanında hizmet sunmak amacıyla 1995 yılında kurulmuş, 2004 yılında hizmetlerine Zırhlı Araç ve Nakit İşleme Servisini dahil etmiştir...