İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımıİzmir İngiliz Kültür Dil Okulları Karşıyaka Şubemizde görev alacak eğitim danışmanları alınacaktır.Aranan NiteliklerMüşteri ilişkileri ve memnuniyeti alanında deneyime sahip ve/veya sıcak satış veya satış temsilciliği pozisyonunda göre..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza ..

İş Tanımı Ürünlerimizin, satışı arttırıcı faaliyetlerinde aktif olarak görev alınması, Belirlenen haftalık rut ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi,  Sorumlu olunan bölgede rafların tanzim ve teşhirinin yapılması, rafların her zaman düzenli olmasının sa..

İzmir / Konak Bekir Barış Cemgil Smmm

KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİNDEKİ MUHASEBE BÜROMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE GENEL MUHASEBE KAYITLARI TUTABİLEN, TERCİHEN SERBEST MUHASEBE OFİSİNDE ÇALIŞMIŞ VE NETSİS PROGRAMI KULLANARAK DEFTER KAYITLARI FATURA - ÇEK- BANKA VB. KAYITLARA HAKİM DÖNEM SONU İŞLEMLERİNİ BİLEN VE BUNLARI RAPORLAYABİLEN, BEYAN..

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdür..

İzmir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider ve Türkiye'nin önde gelen kurumsal şirketi için engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere "Müşteri Temsilcisi" arayışımız bulunmaktadır. *Çağrı Merkezi operasyonunda görevlendirilmek üzere, müşterilerden gelen çağrıların, kaliteli hizme..

İzmir / Tire Sütaş

Sektörünün lider markası Sütaş’ta, uzmanlardan oluşan ekibin bir parçası; sütün ve yaptığı işin iyiliğine inanan, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir ailenin üyesi olmak ister misiniz? İzmir Tire'de, 2016 yılının ilk yarısında faaliyete geçecek olan yeni tesisimizde "Mekanik Bakım ..

İzmir / Menderes Duru Yangın Söndürme

araç üstü ekipman imal ettiğimiz firmamızda her parça tornadan geçmektedir. bu işlerden anlayan işine sadık kendi işi gibi benimseyen dürüst çalışan kendi üretimimiz olan vakum pompamız ve su pompamızın işlenmesinde toplanmasında görev alacak olan torna tesfiye elemanı arıyorum...

İzmir / Konak Simge Moda

GELİNLİK VE NİŞANLIK ÜZERİNE SATIŞ YAPAN FİRMAMIZA 25-40 YAŞLARI ARASINDABAYAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAKTIR..