İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş Tanımı İZMİR MENEMEN TÜRKELLİ BELDESİNDE İHRACAT-İTHALAT YAPAN, FİRMAMIZA KANTAR ELEMANI OLARAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. Aranan Nitelikler Gerektiği durumlarda paletli ürünlerin aktarımını yapmak, ..

İş Tanımı İZMİR MENEMEN-TÜRKELLİ BELDESİNDE BULUNAN İTHALAT VE İHRACAT, SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA, FORMEN ARANMAKTADIR. Aranan Nitelikler EKİP YÖNETİP KONTROLÜ SAĞLAYABİLECEK, SAHA D..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların fi..

İş TanımıTurizm taşımacılığı hizmeti veren firmamızda çalışacak tam zamanlı şoför aranmaktadır. İstanbul Avrupa Yakası / İstanbul Anadolu Yakası İzmir  Aranan Niteliklerİstanbul ve İzmir ile Çeşme semtle..

İş TanımıFirmamızın yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST / HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler.  En az lise mezunu..

İş Tanımı5 YILDIZLI OTELİMİZİN MUTFAK BÖLÜMÜNDE BULAŞIKHANE ELEMANI OLARAK ÇALIŞACAK AYNI POZİSYONDA MİNİMUM 2 YIL DENEYİMLİAranan Nitelikler* 5 YILDIZLI OTELDE ÇALIŞMIŞ * EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN..

İş TanımıKaya Holding bünyesinde bulunan Kaya İzmir Thermal & Convention Otel için aşağıdaki niteliklere uygun " Kasiyer " aramaktayız.Aranan NiteliklerEn az lise, tercihen ticaret lisesi mezunu, Benzer pozisyonda 1..

İzmir / Tümü ADALI TEKSTİL

İş TanımıJOYMISS ve TWO'E gibi markaları ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren ADALI MAĞAZACILIK A.Ş. İstanbul, Ankara ve İzmir'de açılacak olan mağazaları için "Mağaza Satış Danışmanları" aramaktadır.  Mağazacılıkta kariyer basamaklarını hızla tırmanmak..

İş TanımıÖzel Altın Elma / Helen Doron Mavişehir Anaokulu    En az ilgili meslek liselerinin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunu,  Anaokulu Öğretmeni olarak en az 2 yıl çalışmış,  Kurumumuzun misyonunu taşıyabilecek Tak..

İş TanımıTIR ve Kamyonla gelen ürünleri indirmek, Ürünleri belirli parsellere yerleştirmek, Sevkedilecek ürünleri kamyonlara yüklemek, Yükleme ve boşaltmalarda fatura / irsaliyelere göre işlem yapmak,Aranan NiteliklerSür..