İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İş TanımıBecas Medikal A.Ş güzellik sektöründe gereksinim duyulan her türlü profesyonel cihazların (Diod,IPL,Radyo frekans,inceltici cihazlar ve cilt bakım cihazları)tedariğini sağlamakla birlikte Avrupa'nın en fazla ödülüne sahip cilt bakım ürünleri ..

İş TanımıHÜRRİYET GAZETESİ İZMİR TEMSİLCİLİĞİNE BAY SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR.Aranan Nitelikler 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartını almış (silahlı) İyi iletişim kurabilen, di..

İş Tanımı(www.loomis.com) (www.loomis.com.tr)    Loomis Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Değerli Kargo Lojistik Hizmetleri alanında hizmet sunmak amacıyla 1995 yılında kurulmuş, 2004 yılında hizmetlerine Zırhlı Araç ve Nakit İşleme Servisini dahil etmiştir...

İzmir / Tümü Agrobest Grup

İş TanımıTarım ilacı üretimi ve satışı konusunda uluslar arası alanda faaliyet gösteren, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, sektörün öncüsü firmamızın, İzmir’de bulunan genel müdürlüğünde görevlendirilmek üzere “Sekreter” aramaktayız...

İş TanımıŞirketimiz Bünyesinde ve Türkiye Genelinde; Kargoların Kasalanması, Giriş ve Çıkışlarının Yürütülmesi, Takibi ve Kaydının Tutulması. Bankoya Gelen Malların Kasalanması ve Gönderime Hazır Hale getirilmesi.Aranan Nitelikler..

İş Tanımı*GÖRÜNTÜLÜ VE SESLİ İNTERKOM,AYDINLATMA ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ YAPAN FİRMAMIZA,*SAHADA SERVİS VEYA MONTAJ İŞLERİNİ YERİNE GETİRMEK,*ÜRÜNÜN MONTAJ YERİNDE TAMİR,ONARIM VE BAKIMINI YAPMAK,*İŞLERİ PROSEDÜR VE TALİMATLARA UYGUN YERİNE GETİRMEK,*GÜN..

Aranan NiteliklerFirmamızda görevlendirilmek üzere;   - Meslek Yüksek Okulu veya Lise mezunu, - Şantiyelerimizdeki personele ait özlük dosyaları vb. evrakların tamamlanması, - Ofis içi /dışı idare ve kurumlarda operasyonel, evrak ve idari işler..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız, İzmir'in elit mekanlarında hizmet veren restaurantlar zincirinin; Alsancak - Mavişehir - Bornova şubelerine Garson ve komi alımı olacaktır.  Aranan Nitelikler en az ilköğretim m..

İş TanımıŞirketimizin İzmir Çiğli / Harmandalı' da ( Meydan Yolu ) açılacak olan yeni Mağazasında görevlendirlmek üzere; Taze Meyve ve sebze satışında tecrübeli olması tercih nedeni, Günlük manav ürünlerinin reyona yerleştirilmesi,  Reyondaki ürünlerin..

İş TanımıiZMİR Çiğli/Harmandalı ' da ( Meydan yolu ) yeni açılacak mağazamızda  görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde Et Hazırlık Görevlileri (Kasaplar)aramaktayız ;İşin Tanımı:-Kırmızı et ürünlerini işlemek,hazırlamak (Pirzola,kuşbaşı,biftek, vs...