İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman

İş TanımıTürkiye’nin ilk ve tek özel ada otelinde A+ misafir portföyüne sahip, özenle ve ince detaylar düşünülerek; kişiye özel tatil yaklaşımıyla çalışan otelimize takım arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler*KAPTAN EHLİYETİ OLAN ADA..

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2016 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini..

İzmir / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıiş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde ,tam zamanlı iş yeri hekimi  aramaktayız.Aranan Niteliklerişyeri Hekimliği sertifikasına sahip, İşyeri Hekimliği tecrübesi olan, Raporlama konusunda yetk..

İzmir / Tümü ece iş çözümleri

İş TanımıŞirketimizin bünyesinde , sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyelini artırmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirecek Adana Ve İzmir illerinde ikamet eden bölge satış sorumluları alınacaktır.Aranan Nitelikl..

İş TanımıPVC katkı maddeleri sektöründe dünyanın lider firmalarından Akdeniz Kimya A.Ş., İzmir Kemalpaşa OSB’deki Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere "İç Denetim Uzmanı" arıyor.Aranan Nitelikler İktisadi ve İd..

İzmir / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, İzmir Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyetler..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıİSTANBULDAKİ ÜRETİM TESİSİMİZE BAĞLI OLARAK EGE BÖLGESİNDEKİ MÜŞTERİLERİMİZİ ZİYARET ETMEK.MÜŞTERİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİP SATIŞ ORANLARINI %100 PERFORMANSA ULAŞTIRMAK.MEVCUT PORFÖY HARİCİNDE, YENİ MÜŞTERİ GRUPLARI OLUŞTURMAK...

İş Tanımı  Şirketimizin, patronumuzun ve proje müdürümüzün sosyal medya hesaplarını yönetecek personel aranıyor. Full-time istihdam yapılacaktır, ücretlendirme piyasa standartlarının üstünde olacaktır. TOY-SU Ltd. Şti...

İş TanımıŞirketimizde görevlendirilmek üzere yeni mezun avukat veya son sınıf hukuk öğrencisi alınacaktır.      Aranan NiteliklerTercihen bayan, İngilizce bilen, ağırlıklı olarak bilişim alanında çalışmak isteyen..

İş TanımıKimyasal ürünlerin belirli ülkelerde pazarlanması  ve satışı konularında aktif rol almakAranan NiteliklerKimya Sektöründe Dünyadaki Öncü Firmalardan Biri OlanAKDENİZ KİMYA SAN. ve TİC. AŞ. İhracat Departmanı İçin'İhracat Sa..