İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman

İş TanımıAŞÇIBAŞI En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Hijyen kurallarına önem veren, Dikkatli ve sistemli çalışmayı alışkanlık haline getirmiş, İnsan ilişkileri kuvvetli, Askerlik hizmet..

İzmir / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Mağaza Sorumlusunun talimatlarına uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak, Müşteri şikayet..

İş TanımıİZMİR'DEKİ BİR PROJE İÇİN LEHÇE - TÜRKÇE VE TÜRKÇE - LEHÇE ÇEVİRİ YAPABİLECEK DENEYİMLİ TERCÜMANLAR ARIYORUZ.Aranan NiteliklerLEHÇE DİLİNE HAKİM OLMAK TERCİHEN İZMİR YA DA ÇEVRESİNDE İKAMET ETMEK, TERCİHEN TEKNİK KONULARA H..

İş Tanımı Vestel Elektronik Ar-Ge bölümünde yürütülen faaliyetlerin teknik buluş aşamalarına göre patentlendirme işlemlerini yürütülmesi Aranan Nitelikler140 ülkeye ihracat -Sektöründe 15 yıldır ihracat lideri -5 yıl Türkiy..

İş TanımıArge projelerinde ihtiyaç duyulan baskı devre tasarımlarını gerçekleştirmek.Aranan Nitelikler-140 ülkeye ihracat -Sektöründe 15 yıldır ihracat lideri -5 yıl Türkiye ihracat şampiyonu -14000 çalışan -TV/Tablet/Akıllı ..

İş Tanımı Uluslararası Beyaz Eşya ve Buzdolabı Safety Standardları konularında çalışmaların yürütülmesi Aranan Nitelikler140 ülkeye ihracat -Sektöründe 15 yıldır ihracat lideri -5 yıl Türkiye ihracat şampiyonu -14000 çalışa..

İş Tanımı Elektromekanik parçaların tasarım ve onay süreçlerinin takibi Elektromekanik parçalar ile ilgili laboratuvar testlerinin planlanması ve değerlendirilmesi Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTE..

İş TanımıArge projelerinin müşteri ve proje bazında yönlendirilmesi,proje takviminin hazırlanması ve müşteri isteklerinin projelere adapte edilerek  teknik speklerin hazırlanmasıMüşteri dönüşü çıkan problemlerin Arge birimi içerisinde gerekli bölümlerle koordina..

İş Tanımı* Üretimin çeşitli aşamalarında rastlanan teknik problemlerin kaynaklarının araştırılması ve önlemlerin alınması* Auditte karşılaşılan hataların analizlerinin yapılması,* Proses iyileştirme çalışmalarına katılmak, prosesin daha iyi yapılabilmesi,hurda ve tami..

İş Tanımı Yeni ürün tasarımlarının yapılması, mevcut ürünlerin iyileştirilmesi Mekanik konstrüksiyon, plastik ve saç kalıpları üzerine tasarım yapıp proje yürütülmesi ve devreye alınması Komponentlerin tasarımıyla ilgili olarak satınalma departmanıyl..