İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL CITY' de yer alan Vestel Elektronik Fabrikası'nda görev alacak, iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.·         Makine Mü..

İzmir / Konak Asrın Grup

GENEL NİTELİKLER • Üniversite mezunu, • Sosyal medya yönetimi alanında tecrübeli, • İçerik üretebilen • Ürün/ Marketing alanlarına hakim • İletişim yönü kuvvetli, • Ekip çalışmasına yatkın, • Planlama ve koordinasyon yeteneği güçlü, • Analitik düşünme ..

İzmir / Gaziemir Artı Dizayn

Sarnıçtaki fabrikamıza acilen muhasebe ve personel konusunda deneyimli bay eleman alınacaktır. Ehliyetli olması tercih sebebidir...

İzmir / Gaziemir Makro Osgb Ltd. Şti.

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE GÖREV ALACAK İŞ GÜV. UZMANI ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ, - A veya B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLAN , - OSGB SEKTÖRÜNDE EN AZ 1 YIL TECRÜBESİ BULUNAN , -AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK,(SADECE EHLİYETİ OLMAK DEĞİL TEK BAŞINA ARAÇ..

İzmir / Konak Ags Yazılım

Yüksekokul Programlama Bölümünden Mezun veya 4 Senelik Yazılım ile ilgili Üniversitelerin birinden Mezun. .Net Framework C# ile uygulama geliştirebilen, ASP.NET web form ve ASP.NET MVC ile uygulama geliştirmiş, İlişkisel veritabanları hakkında bilgi sahibi MSSQL Aktif Kullana..

İzmir / Bayraklı Konseptiz

Ajansımızın ve müşterilerimizin sosyal medya kanallarının yönetim ve tanıtım çalışmalarını yürütebilecek takım arkadaşı arıyoruz. En az 2 yıl sosyal medya yönetimi tecrübesi olan Kaliteli ve özgün içerik geliştirebilen Sosyal medya reklam satın almaları konusunda tecrübeli..

İzmir / Konak Otelfiyat.com

- Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) konusunda en az 3 yıl deneyimli, - Kelime odaklı SEO çalışması yapabilecek, yaptığı çalışmaları referans gösterebilecek, - Daha önce birlikte çalıştığı yayıncı portföyü bulunan, - Google Adwords, Facebook Ads, Advertorial, Google Analytics alanlar..

İzmir / Konak Çizgi Medikal Giyim

nobet.com.tr de çalışacak halkla ilişkiler sorumlu aranıyor. Halkla ilişkiler konusunda az 2 yıl deneyimli kurumlarla iletişim konusunda becerikli kayıt yapabilecek. Analitik düşünce gücü yüksek veri kayıtlarını düzenleyebilecek. ofis programlarını bilen diksiyonu düzgün güler yüzlü, iletişim gücü ..

İzmir / Torbalı 9 Eylül Osgb

A, B ,C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Alınacaktır...

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *Üniversitenin ilgili ..