İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman
İzmir / Tümü Emsaş Aş

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun. İthalat/İhracat operasyonlarında en 4 yıl tecrübeli Lojistik planlama deneyimine sahip, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip , Çok iyi derecede İngilizce bilen (İkinci yabancı dil bilgisi tercih sebebi) Dış Ticaret ve Gümrü..

İzmir / Konak Emu Bilişim

İş Tanımı; Şirketimiz EMU İnternet Reklam Bilişim’e İZMİR şubesinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı çalışabilecek konusunda uzman, yetenekli ekip çalışmasına yatkın SEO Uzmanı arıyoruz. İlgilenen adayların aşağıdaki niteliklere sahip olmasını beklemekteyiz; Aranan Nitelikler;..

Aliağa' nın En Büyük Medikal Estetik ve Güzellik sektöründe faaliyet gösteren Kliniğimize çalışma arkadaşları aramaktayız. istenen nitelikler aşağıda verilmiştir; • Alanında uzman, • Kendine güvenen, • Sorumluluk sahibi, • Güler yüzlü, • İnsan ilişkileri..

İzmir / Gaziemir Makro Osgb Ltd. Şti.

Makro Osgb Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer A, B , C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Makro Osgb Ltd. Şti. A, B , C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Aslı Pehlivan Işık Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Aslı Pehlivan Işık Osgb C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Konak Varien Digital Agency

- Google Adwords Uzmanlık sertifikasına sahip, - Google Analytics'e hakim ve düzenli raporlama yapmayı alışkanlık haline getirmiş, - Google Adwords Metin reklamları, görüntülü reklamlar ve yeniden pazarlama alanlarında bilgi sahibi, - Google Adwords Reklam Panelleri ile ilgili en a..

İzmir / Konak Safir Osgb

ARANAN ÖZELLİKLER: EN AZ YÜKSEK OKUL MEZUNU EN AZ 2 YIL PAZARLAMA KONUSUNDA TECRÜBELİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN EN AZ B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN VE ARAÇ KULLANABİLEN SİSTEMLİ ÇALIŞMAYI PRENSİP EDİNMİŞ HEDEF SONUÇ ODAKLI ÇALIŞABİLEN, PLANLAMA VE RAPORLAMA YE..

İzmir / Konak Safir Osgb

Aydın, İzmir, Balıkesir, Manisa illerinde ki projelerde görevlendirilmek üzere seyahat engeli bulunmayan, aktif sürücü belgesi bulunan ve aktif araç kullanabilen tam zamanlı veya kısmi zamanlı A,B,C sertifikalı iş güvenliği uzmanı alınacaktır..

İzmir / Konak Varien Digital Agency

Varien Digital Agency firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dijital Pazarlama / Sosyal Medya Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Varien Digital Agency Dijital Pazarlama / Sosyal Medya Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Gaziemir Dönertaş Makina

Dönertaş Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Torna Ve Montaj Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Dönertaş Makina Torna Ve Montaj Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..