İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman
İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBritish Town Dil Okulları Buca Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun o..

İş Tanımıİlyas Şen Şirketler Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere ''Satınalma Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır;   Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Otomotiv sektöründe tecrübeli, ..

İş Tanımıİzmir karşıyaka'da MEB'e bağlı faaliyet gösteren kurumumuz 11.yılını tamamlamaktadır. Kurumumuz Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Çince branşlarında 7 yaşından 70 yaşına kadar her yaş grubuna, bire bir özel ..

İş TanımıKozmetik ve Güzellik ürünleri alanında 30 senedir aktif Cevher Sağlık firmamıza, Türkiye'nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.  Bu pozisyonda görev alacak arkadaşlarımızın; bölgesi dahilin..

İzmir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuklarımı..

İzmir / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı Fiber, ADSL, E-mail ürünlerine ait teknik destek almak isteyen müşterilerimizden gelen çağrıları cevaplamak (Bilgisayar işletim sistemleri , ağ bağlantıları , internet explorer uygulamaları , modem ve bilgisayar arasındaki fiziksel bağlantıları) Web ..

İzmir / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş TanımıKurumsal müşteri adına gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyeti sağlamak.  Aranan Nitelikler  En az Lise mezunu, tercihen MYO/ üniversite mezunu..

İzmir / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı 7 gün 24 saat hizmet vererek, müşteriden  gelen arapça  çağrıları standartlara uygun cevaplamak. Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak.            Görev Yeri İstanbul'dur...

İzmir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş TanımıAktif ve dinamik bir ortamda çalışmayı hedefleyen, Garanti çatısı altında ve sektöründe öncü şirketlerden biri olan GARANTİ FACTORING'de kariyerine devam etmek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz! İş Tanımı: * Görev aldığı bölge k..