İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Esenyurt Evdema

Ev Dekorasyon Malzemeleri satışında sektörün 1 numarası olan EVDEMA Yapının şirket merkezinde görevlendirilmek üzere; Ses tonu ve diksiyonu düzgün, Türkçeyi akıcı/doğru konuşabilen ve ikna kabiliyetine sahip, Çağrı Merkezi ya da Müşteri Hizmetleri alanında deneyimli, T..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Emlak Center 24

EMLAK OFİSİNE PORTFÖY OLUŞTURABİLECEK DAHA ÖNCE PORTFÖY KONUSUNDA DENEYİMLİ KENDİNE VE İLETİŞİM KABİLİYETİNE GÜVENEN DİYALOGLARI KUVVETLİ TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETEBİLECEK DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN TİTİZ EMLAK YÖNETİM PROGRAMINI VE OFFİCE PROGRAMLARINI ETKİN K..

İstanbul Avrupa / Tümü Ninovaturturizm

PENGUEN İTHALAT FİRMASI ADINA TELEFON AKSESUARLARI ÜZERİNE TÜRKİYE GENELİ TOPTAN SATIŞ YAPAN FİRMAMIZA HER İLDE 23-35 YAŞLARI ARASINDA PARTTİME FULL TİME ÇALIŞACAK BAY TANITIM SATIŞ ELEMANI ALINACAKTIR ...

GENEL NİTELİKLER: -Tercihen KOBİ portföyü olan, KOBİ'lerle çalışmış olan -Analitik bakış açısına sahip -İlişki yönetimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın, planlama ve organize etme yeteneği yüksek -Sorumluluk sahibi, özveri ve özenle çalışmayı prensip haline getirmiş -Kişi..

İstanbul Avrupa / Esenler Karmasan

Talaşlı imalat konusunda tecrübeli işletme fakültesi yada makina mühendisi. aranan nitelikler: ingilizce bilgisi (konuşma ,yazma),ehliyeti olan,yurt dışı seyahatine gidebilecek, Autocad kullanabilen,Pazarlama becerisi tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Köseoğlu Grup

MODERONA İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa AXİS AVM 'de görevlendirmek üzere , aşağıda belirtilen özelliklere sahip 'Satış Danışmanları' aranıyor. Perakende mağazacılık satış ve yönetiminde deneyime sahip, Tercihen Ev Tekstil sektöründe deneyimli, En az lise mezunu, İk..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mahmut Tekstil

Mevcut müşterilerin takibini yapacak Yeni müşterilerle iletişime geçecek Prezantabl, insan ilişkileri ve ikna yeteneği kuvvetli, Sorumluluk sahibi ve güvenilir Müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiş Ms ofis programlarını etkin bir şekilde kullanabilen Seyah..