İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bakırköy Evwest Emlak Yatırım Danışmanlığı

*Gayrimenkul sektöründe , başarılı bir ofiste daha yüksek kazanç ile birlikte huzur ve mutluluğu arayanlar, Bakırköy bölgesinde çalışacak En az orta okul, tercihen yüksek okul mezunu, Prezantabl ve diksiyonu düzgün, İletişim ve İkna kabiliyeti yanında özgüveni yüksek, 23-40 yaş aralığında (Tercihen ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Ebim Elektrik

Vodafone Store mağazamıza ve Vodafone Dağıtım Merkezinde en az lise mezunu ,tercihen gsm sektörü tecrübesi olan , esnek çalışma saatlerine uyabilecek, takım çalışmasına yatkın , ''Vodafone Satış Danışmanı '' takım arkadaşları arıyoruz. 1600 tl Maaş+ Sgk+Yol Ücreti+ sosyal haklar+Prim . ..

İstanbul Avrupa / Şişli KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arslan Raf

FİRMAMIZ TEKSTİL MAĞAZALARI İÇİN METAL RAF VE STAND İMALATI YAPMAKTADIR, İKİTELLİ OSB METAL İŞ SAN SİTESİNDE ÜRETİM YAPMAKTAYIZ, ŞU AN İSTANBUL VE TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDE BAYİLER ARACILIĞIYLA SİPARİŞ ALARAK ÜRETİM YAPMAKTAYIZ. ARSLAN RAFI BÜYÜTMEK İÇİN HEDEFİMİZ ZİNCİR MAĞAZALARA ,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Can Filo Kiralama Ve Servis Hizmetleri A

SIRKETIMIZIN SERVIS TASIMACILIGI BOLUMUNDE AKTIF PAZARLAMA YAPABILECEK: * EHLIYETLI *PREZENTABL *BAY/BAYAN *DIKSIYONU DUZGUN *SIRKETI TEMSILE UYGUN *BILGISAYAR KULLANABILEN *TERCIHEN ARACLARDAN ANLAYAN *SEYAHATE ENGEL HALI OLMAYAN *SIRKET MERKEZ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Artı Spa

GENEL NİTELİKLER Misafir memnuniyetine önem veren ve misafir odaklı çalışabilen Güler yüzlü, dinamik, proaktif ve vizyon sahibi Telefonla konuşmanın ve misafir karşılamanın önemini bilen Güçlü ve etkili iletişim kurabilen Değişime ve gelişime açık, Takım ça..

İstanbul Avrupa / Şişli HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına LEVENT EVSHOP Mağazasında görevlendirilmek üzere, • M..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Alan Gayrimenkul

ALAN GYO'NUN KONUT PROJELERİNDE VE TURİZM PROJELERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; 20-35 YAŞ ARALIĞINDA, BAY-BAYAN KENDİNE GÜVENEN, ÖZGÜVENİ YÜKSEK, SEYEHAT ENGELİ OLMAYAN, PERSONELLER ALINACAKTIR..

AK DESTEK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ olarak 2009 yılından beri faaliyet göstermekte olduğumuz kobi danışmanlığı sektöründe firmamız bünyesinde yer alan müşteri bilgilendirme ve müşteri hizmetleri departmanına personel alımı yapılacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Diksiyonu..