İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nezih Tur Turizm

jolly tur ve uçak bileti satısında deneyimli bilgisayar bilgisi ve satış ve pazarlama yeteneğine sahip çalışma arkadaşları aramakdayız..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına Yayla Evkur mağazasnda görevlendirilmek üzere, • Mağaz..

Firmamızın Mecidiyeköy de bulunan Çağrı merkezinde İNTERNET TABANLI TİCARİ PROJEMİZİN tanıtmında görevlendirilmek üzere ekip arkadaşları aramaktayız. Çağrı Merkezimiz için Mecidiyeköy'e ulaşım sorunu olmayan İletişim becerileri gelişmiş , diksiyonu düzgün, Satış konusunda ke..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Delux Tour

ATAKÖYDEKİ SEYAHAT ACENTAMIZDA CALISACAK; *İNGİLİZCE BİLEN *YURT İÇİ OTEL+ YURT DIŞI TUR BİLGİSİ OLAN SHİFTLİ VE EKİP CALIŞMASINA UYGUN TEBRÜBELİ SEYAHAT DANIŞMANI ARANMAKTADIR...

Outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan Adventure Republic Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI -KASİYER arıyoruz. (www.batimumessillik.com) En az lise mezunu Mağazacılık ve satış alanında ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Florida Medya

1300 MAAŞ + YÜKSEK PRİM + SSK + YEMEK Kendi marka ve ürünlerimizin tanıtımını ve satışını yapacak ÇAĞRI MERKEZİ departmanlarında aşağıda belirtilen niteliklere sahip Tecrübeli veya Tecrübesiz görev alabilecek MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ alınacaktır. Full Time Ev hanım..

İstanbul Avrupa / Şişli Shaya

İş Açıklaması Victoria's Secret CİTY'S AVM mağazamız için 2 ay süreyle tam zamanlı olarak dönemsel çalışabilecek satış danışmanları aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 2 ay süreyle dönemsel (full time) çalışabilecek, Tercihen mağazacılık tecrübesi olan,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

- Türkiye’nin en hızlı gelişen sektöründe çalışmak istiyor, - Satış benim işim diyorsanız * İnsan ilişkilerinde başarılı, *Müşteri Temsilciliği alanında tecrübeye sahip *Ekip çalışmasına inanan, *Özgüveni yüksek, girişimci ruha sahip, *İş ahlakına önem v..