İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler FLO Mağazacılık

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip; Tercihen MS Office uygulamalarına hakim, İş disiplinine sahip, ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Teknosayar Bilgisayar Yazılım

TEKNOSAYAR BİLGİSAYAR YAZILIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ bünyesinde BEYLİKDÜZÜ’nde bulunan Türk Telekom / TTNET Dağıtım Merkezi’mizde Satış Destek Sorumlusu olarak görev alacak, takım arkadaşı aramaktayız. En az Lise, tercihen MYO/Üniversite mezunu,..

İstanbul Avrupa / Güngören Lorenz Tekstil Moda Dış Tic Ltd Şti

GÜNGÖREN DE BULUNAN TEKSTİL AKSESUARLARI VE DANTEL İTHALATI VE İHRACATI YAPAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN SATIŞ PAZARLAMA ELEMANI ALINACAKTIR. 1) ALANINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ 2) DİKSİYONU DÜZGÜN DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN 3) SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN 4) TEKSTİL ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu HALKA GRUP

İŞİN TANIMI ELEKTRONİK sektöründe lider müşterimiz için İSTANBUL AVRUPA yakasında görevlendirilmek üzere, . • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmalarını yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Htrtravel

Şirketimizde uçak bilet rezervasyonu ve satışı konusunda çalışmak üzere Bilet Satış Temsilcisi adayları aranmaktadır. Uçak bilet rezervasyonu ve satışı konusunda en az 2 yıl tecrübesi olan, Havayolu rezervasyon sistemleri Amadeus ve Troya’yı iyi derecede kullanabilen, Vardi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pırlanta Güzellik Merkezi

4.LEVENTTEKİ PIRLANTA ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİMİZE GELEN MÜŞTERİLERİMİZİ KARŞILIYACAK MERKEZİMİZDE YAPILAN HİZMET UYGULAMALARININ TANITIMINI VE SATIŞINI YAPACAK DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ ARANMAKTADIR.DOLGUNMAAŞ-SGK-YEMEK-PİRİM.NOT 2.000TL İLE 4.000TL ARASI MAAŞ..

İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

Çalıştığımız firmaların ürünlerinin satışına destek verecek,hafta sonları, Avrupa yakasındaki marketlerde görev alacak, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, güler yüzlü, dinamik,prezantabl aktivite personelleri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in İstanbul Axis Kağıthane Mağazası'nda görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş Takım çalışm..

İstanbul Avrupa / Bağcılar HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına BAĞCILAR Bölgesinde görevlendirilmek üzere, • Mağazada..