İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Md Giyim Tekstil San Tic Ltd Şti (Moodbasic)

Zeytinburnu Olivium'da bulunan Mağazamız için; - 25 / 35 yaş aralığında - Minimum 3 yıl giyim sektöründe tecrübeli - Bayan - Tercihen İngilizce bilgisi konuşma düzeyinde olan - AVM çalışma temposuna ayak uydurabilecek - Zeytinburnu yakınlarında ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Tümü Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim

Essi bünyesinde çalışacak ve aktif olarak kurumsal pazarlama yapacak eleman alınacaktır. - Önceki iş tecrübelerinde satış yapmış ve aktif olarak müşteri ilişkileri sürdürmüş, satış konusunda kendisine güvenen, - İletişim becerileri gelişmiş, insan ilişkilerinde başarılı ve ikna kabiliyet..

İstanbul Avrupa / Avcılar Karadeniz İnşaat Gayrmenkul

AVCILAR SAADETDERE VE BEYLİKDÜZÜ BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN GAYRİMENKUL VE İNŞAAT FİRMAMIZA EN AZ 3.000 TL GELİR İMKANI İLE (MAAŞ+PRİM+YOL+SSK+YEMEK VS.) * Emlak sektöründe tecrübe sahibi, * Hedefleri olan, istikrarlı, * İkna ve iletişim kabiliyeti konusunda kendine güven..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Oyuncakhobi Teknolojik Ürünler Ticaret A. Ş

Genel nitelikler: Firmamızın bünyesinde 'Teknolojik Ürünler, Model Oyuncaklar, havadan görüntü sistemleri (Drone veya Multikopter) Model Araba ,Model Uçak ,Model Helikopter ve Aksiyon kamera (Gopro) ürünlerin satışında görev alabilecek takım arkadaşları aramaktayız. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Florya İnşaat & Gayrimenkul Ltd Şti

...LÜTFEN İŞ İLANI İLE İLGİLİ TÜM İÇERİĞİ OKUMADAN CV GÖNDERMEYİNİZ... GENEL NİTELİKLER Florya İnşaat Gayrimenkul Bünyeside Çalışarak Ayrıcalıklı Bir Kariyer Elde Edebilirsiniz... (Lütfen Çalışma Bölgesinin Beylikdüzü Olduğunu ve Ücretlendirmenin Gelir Du..

İstanbul Avrupa / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmalar..