Ninda Akademi Aşçı İş İlanı

Aşçı iş ilanı açıklaması

DANIŞMANLIĞINI YAPTIĞIMIZ FİRMALARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞÇILAR ALINACAKTIR
Ninda Akademi , Türkiye’deki Yiyecek ve İçecek Sektörünün İhtiyacı Olan Uzmanlık ve Deneyimi Dünya Standartlarında Eğitim ve Yenilikçi Yaklaşımlar İle Sağlamak Üzere; National and Kapodistrian University of Athens'de Gastronomi Eğitimi Alıp Uluslararası Yarışmalarda Birincilikler Kazanan Despina Endoris Şengül'ün Kurucu Ortaklığı ve Yönetici Şefliğinde Kurulmuştur.

Ninda Akademi , Komple Çözümler Sunar. Kurumsal Eğitim, Profesyonel Eğitim, Amatör Eğitim, Danışmanlık, Gastronomi Turları.

Yiyecek İçecek Sektörüne Üstün Nitelikli Executive Chef, Aşçı, Yönetici Yetiştirir. Eğitim Sonrası Çalışma Hayatlarını Koordine Eder.

Ninda Akademi, Kaliteli Eleman Arayan İşletmeler İle, Kaliteli Hizmet Sunucular Arasında Köprü Görevi Görür. Elemanların Maaşından Sosyal Güvencelerine Bütün Çalışma Koşullarını İşverenle Müzakere Edip İş Akitlerini Yapar ve Çalışma Sürecini Yakından Takip Eder.

Kişisel Gelişiminizde, Ya da Kurumsal Vizyonunuzda; Ninda Akademi Varmak İstediğiniz Yere Götürür Sizi. Ya Bir Yol Bularak, Ya da Bir Yol Açarak.

Haydi İlk Adımı Atın, Yol Sizi Bize Getirecektir.

Aşçı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
Ankara / Tümü
İstanbul Avrupa / Tümü
İzmir / Tümü
Antalya / Tümü
İlan Tarihi 24/10/2016
Cinsiyet Farketmez
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Ninda Akademi
Sektör / Bölüm / Pozisyon Yemek / Catering / Yiyecek/İçecek / Yönetici