TURKAŞ Bölge Müdürü (Catering İş İlanı

Bölge Müdürü (Catering iş ilanı açıklaması

Tercihen üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya Turizm ve Otelcilik Bölümlerinden mezun,
•Catering sektöründe en az 5 yıl deneyimli,
•Yerinde üretim mutfak operasyonlarında minimum 2 yıl Bölge Müdürü olarak görev almış
•Ms Office programlarını aktif olarak kullanabilen,
•Dinamik, enerjik , motivasyonu yüksek ve müşteri odaklı çalışabilecek,
•Aktif olarak araç kullanan, B sınıfı ehliyetli
•Esnek ve yoğun çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
•Personel, iş ve süreç yönetiminde etkin çalışabilecek.
Bölge Müdürü pozisyonunda çalışma arkadaşı istihdam edilecektir.

Bölge Müdürü (Catering ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İlan Tarihi 11/01/2017
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 25 - 40
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma TURKAŞ
Sektör / Bölüm / Pozisyon Gıda / Yiyecek / İçecek / Yönetici