Demaş Makina Cnc Dik İşlem Merkezi / Cnc Torna Operatörü İş İlanı

Cnc Dik İşlem Merkezi / Cnc Torna Operatörü iş ilanı açıklaması

İŞİN TANIMI :

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ nde talaşlı üretim sektöründe faaliyet gösteren fabrikamıza, ÜRETİM bölümünde istihdam edilmek üzere “CNC TORNA ve CNC DİK İŞLEM OPERATÖRÜ” olarak görevlendirilecek tecrübeli veya kendini bu alanda yetiştirmek isteyen tecrübesiz çalışma arkadaşları aramaktayız.

Görevler :
- Talaşlı Üretim bölümünde bulunan CNC Dik İşlem ve CNC Torna tezgahlarında talaşlı üretim yapmak
- Tecrübesiz adaylar (Operatör) için, tezgaha parça bağlamak, üretimi yapmak ve %100 göz kontrolü ve çapak temizliği yapmak.
- Tecrübeli adaylar (Vardiya Amiri Yardımcıları) için, tezgah ayarlamak, sorunlara müdahale etmek, vardiya amirlerine yardımcı olmak.
- Vardiya Amirleri için, operasyonlara bitiş onayı ve bir sonraki operasyona geçiş için onay vermek. Program yazmak. Operatörlere takım tahsis etmek, sorunlara müdahale etmek, hatalı işlemleri engellemek, yapılan hatalara ait hata raporu, üretime ait rutin formların doldurulmasını sağlamak.

ARANAN NİTELİKLER:

- Mesleki Eğitim Merkezi, Meslek Lisesi, Teknik Lise ve/veya Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak tercih nedenidir. (17 yaş altı sözleşmeli çıraklar Mesleki Eğitim Merkezi' ne haftada 1 gün eğitime gönderilir, uygun adaylar başvurabilir)
- Dikkatli, tertipli, düzenli ve disiplinli çalışan,

- Tecrübeli adaylar için teknik resim bilgisine sahip,

- Vardiya Amiri Yardımcısı ve Vardiya Amiri pozisyonuna başvuran adaylar için; ölçü, şekil, konum ve yüzey toleransları hakkında bilgi sahibi olmak, CNC / FANUC Programlama bilgisine sahip (Ayarcı olmak)

- Tecrübeli adaylar için kumpas, mikrometre, mihengir, komparatör vb. ölçü aletlerini kullanabilen,

- Buca, Şirinyer, Gültepe, Yıkıkkemer, Bornova, Altındağ, Çamdibi, Yeşilova, Pınarbaşı, Doğanlar civarı veya bu servis güzergahı üzerinde ikamet eden,

- Vardiyalı çalışabilecek,

- Bay (Askerlik hizmetini tamamlamış yada en az 2 yıl tecilli)

Başvuruların sadece eleman.net sitesi üzerinden yapılmasını rica ederiz.

Servis güzergahı üzerinde veya yakınında oturmayan adayların başvuru YAPMAMASINI rica ederiz. Bayraklı, Karşıyaka yönüne servisimiz bulunmamaktadır.

Cnc Dik İşlem Merkezi / Cnc Torna Operatörü ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İzmir / Kemalpaşa
İlan Tarihi 08/11/2016
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 17 - 55
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Demaş Makina
Sektör / Bölüm / Pozisyon Makine / Torna / Eleman