Dreamcommerce Turkey Ltd. Şti. E-Ticaret Satış & Destek Uzmanı İş İlanı

E-Ticaret Satış & Destek Uzmanı iş ilanı açıklaması

Şirket / İş Tanımı

Zencommerce, bir DreamCommerce S.A. iştiraki olup 10 yıl önce Avrupa’da (Polonya) kuruldu. Zencommerce, internet üzerinden ürün satışını hızlı ve profesyonel olarak yapmak isteyen kişiler ve firmalar için ideal bir çözümdür. Firmamız yerel e-ticaret pazarında 10.000 üzerinde küçük ve büyük ölçekli firmalara yerel ve uluslararası ölçekte satış yapabilmelerini sağlayan e­ticaret yazılımı sunmaktadır. Yazılımımız 2012, 2013, 2014 yıllarında En İyi E­-ticaret Platformu ödülü kazanmıştır ve ayrıca 2014-­2015 yıllarında “İyi Marka Ödülü” ve bunlarla beraber 2012 ve 2013 yıllarında iki kere Müşteri Dostu Firma ödülü almaya hak kazanmıştır.

Firmamızın hızla büyümesi nedeniyle öncü Türkiye ekibine yeni adaylar arıyoruz!

Bu pozisyonda işe alınacak olan kişi 14 günlük deneme süresi kullanıcısı müşterilere, e­mail ve telefon ile Zencommerce yazılımının kabiliyetleri aktarmak ve mağazalarını yayına geçirmek adına fayda sağlayacak anahtar unsurlar konusunda yardımcı olmak ve yol göstermekten sorumlu olacaktır. Müşterilere online sunumlar yapmak (Webiner) ve site yönetimi konusunda yol göstermek bu pozisyonun görevleri arasındadır.

E­ticaret Uzmanı aynı zamanda Zencommerce yazılımının aktif müşterileri ile iletişime geçmeli ve yaşanan sorunları çözmek,satış sitelerinin uygun bir şekilde çalışır olmalarını sağlamak için müşterilerle koordineli bir şekilde Zencommerce platformuna destek olmalıdır.

Aranan Nitelikler

-Telefon ile rahat bir şekilde görüşme sağlayabilen ve hem telefon hem de e­mail ile iletişimde uygun bir dil kullanabilen
-Temel düzeyde HTML, CSS ve DNS konularında bilgiye sahip
-Analitik düşünebilen ve ekibin ve işin işleyiş metodları ile ilgili sürekli gelişim gösteren
-Çok iyi iletişim becerileri olan

Artı katacak özellikler:

Sanal mağaza yönetimine yönelik sorunlar hakkında bilgi sahibi olmak
SaaS ürün ve hizmetlerin satışında tecrübesi olmak, özellikle e­ticaret sektöründe
Zencommerce’e rakip firmalarla bağlantılı bir çevreye sahip olmak
Sanal mağaza yönetimi hakkında tecrübesi olmak (ürün kataloğu oluşturmak, kategori planlaması yapmak, sanal mağazada ya da müşteri hizmetlerinde promosyon yönetmek)

E-Ticaret Satış & Destek Uzmanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Ataşehir
İlan Tarihi 02/08/2016
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 20 - 45
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Dreamcommerce Turkey Ltd. Şti.
Sektör / Bölüm / Pozisyon E / Ticaret / Kurumsal Müşteriler