AVİNAL YAZILIM Elektrik Mühendisi İş İlanı

Elektrik Mühendisi iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

AVİNAL – İstanbul (Anadolu Yakası) için Elektrik Mühendisi & Teknikeri İhtiyacı


Biz  "İnşaat Proje Yönetim” içeriğindeki teknik ofis hizmetlerini yatırımcı adına yürütmekte olan bir Müşavirlik firmasıyız.  

Dünyada "5 Boyutlu İnşaat  Proje Yönetimi" olarak tanımlanan hizmetleri, alışılmış standartların çok üstünde bir kalite ve BİM teknolojileri ile birlikte bir ERP sistematiği içinde uygulamaktayız.

Bu sıralarda üzerinde çalışmakta olduğumuz 3 AVM, 2 Otel ve Konut projeleri nedeni ile İstanbul Bostancı da bulunan merkez büromuz da ve Asya yakası Göztepe de bulunan şantiyede Elektrik Mühendis veya Elektrik Teknikeri arkadaşlara  ihtiyacımız bulunmaktadır.

www.avinal.com adresinde göreceğiniz "5D İnşaat Proje Yönetimi" grafiği sizin için bir anlam ifade ediyorsa, sizinle görüşmek isteriz.

Biz "İnşaat Proje Yönetim" konusunda bir ERP yazılımının entegre bir sisteminde kurucusu ve sahibiyiz. Metraj amaçlı olarak, 3 boyutlu çizim tekniğinde olan AllPlan mimari çizim programı ile çalışmaktayız. Bizimle çalışacak arkadaşlar öncelikle ve hızlı bir şekilde "AllPlan”  kullanımı konusunda ve Avinal ERP içeriğinde metraj-keşif-teklif hazırlama  ve Primavera iş planlama programında  eğitileceklerdir.

Bu Pozisyonlar için başvuracak arkadaşların, özelikle proje ve şantiye deneyimlerinin olması  tercih sebebimizdir. 

Müracaatta bulunacak arkadaşların, "Kariyer Hedefleri” ile ilgili beklenti ve  planlarını da yazılı olarak ifade etmelerini arzu ederiz.

Hakkımızda kapsamlı bilgi edinmek isteyen arkadaşların  web sitemizi www.avinal.com dikkat ile incelemelerini ve kariyer hedefleri ile çakışıyor ise bize başvurmalarını dileriz.


CV nizi göndermeden evvel lütfen bu bağlantıdaki videoyu izleyiniz.  https://www.youtube.com/watch?v=Brz6BadhZMo

 

 

 

 

 


Aranan Nitelikler

Aday arkadaşlardan ilk beklediğimiz tecrübe ve hakimiyet şu konulardadır.

** Proje okuma ve uygulamada tecrübeli

** Teknik Ofis hizmetlerinde çalışmış

** Sigara kullanmayan


Elektrik Mühendisi ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İlan Tarihi 22/06/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma AVİNAL YAZILIM
Sektör / Bölüm / Pozisyon Yapı-İnşaat / Mühendislik / Mühendislik