Soli Gayrimenkul Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı açıklaması

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ ?

İş Tanımı Gayrimenkul sektörünün yükselen değeri ERA Gayrimenkul Türkiye’nin Mersin bölgesinde, ERA Form Gayrimenkul Danışmanlık ofisimizde birlikte çalışmak üzere Gayrimenkul Danışmanları arıyoruz.

Çalışma bölgesinde(uzmanlık alanında) satılık-kiralık portföy oluşturmak,

Portföy kiralamak-satmak için etkin bir pazarlama planı uygulamak, Gayrimenkul veri tabanı oluşturarak potansiyel müşteri havuzu yaratmak, Sektörle ilgili gelişmeleri takip etmek ve eğitimlere katılmak, ERA Gayrimenkul Türkiye ve ERA Gayrimenkul Form etik ve ahlaki değerler bütünlüğüne uyum sağlamak ve çalışma kurallarına uymak.

Aranan Nitelikler Mersin’de ikamet eden, İletişim becerileri gelişmiş,insan ilişkileri kuvvetli, Kurumsal bir kimliği temsil edebileceğine inanan, Patron değil,takım arkadaşları ile çalışmak isteyen, Bu mesleği daha önce yapmış ya da bu işe başlamak için uygun meslek dallarında çalışmış, Dürüst,etik ve özverili, Sıradışı işler yapıp,sıradışı gelir sahibi olmak isteyen, Dış görünümüne özen gösteren, Özgür ama sistemli bir çalışma ortamını seven, Özgüvenli ve girişimci ruhlu,motivasyonu yüksek, Maaş değil,iş ortağı ile çalışmak isteyen, Aktif araç kullanabilen(tercihen kendi aracına sahip), gayrimenkul danışmanları arıyoruz.

ERA Gayrimenkul Form’da Nasıl Başarılı Olursunuz? Bu sektörde deneyimli ekip arkadaşınız ve ofisiniz sayesinde,birlikte daha hızlı yol alabilir; Gayrimenkul danışmanlarına sunulan, eğitim ve koçluk desteği ile siz de bu ailenin bir parçası olabilirsiniz.

Adres: Menteş Mh. Okan Merzeci Blv. Doğantaş Plaza Altı No:556/B Yenişehir Mersin

Tlf : 0324 329 0 999

Gayrimenkul Danışmanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Mersin / Akdeniz
İlan Tarihi 23/05/2017
Cinsiyet Farketmez
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Soli Gayrimenkul
Sektör / Bölüm / Pozisyon Gayrimenkul / Emlak / Danışman