Setaş Kimya San AŞ Genel Başvuru İş İlanı

Genel Başvuru iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Setaş Colorcenter, 1966 yılında başlayan yaşamını renk bilgisi üzerine kurmuş bir kimya şirketidir. Tekstil sektörüne ürün tedariği ile yola çıkmış olup, ürün gamını Kağıt, Plastik ve Metal sektörleri için de boya, kimyasal ve özel efektler üreterek geliştirmiştir.

Avrupa ve Asya' yı birleştiren konumunun sağladığı ayrıcalık ile kültürler arası iletişimi doğru sağlayan Setaş Colorcenter, yurtiçinde ve yurtdışında kaliteli ve geniş ürün yelpazesi, hızlı lojistik ağı ve özenli teknik servisi ile tercih edilen bir üretici ve iş ortağıdır.

İlerlemesinde öncü olan teknik altyapısını, tüm sektörler için yapılan Ar-Ge çalışmalarını ve deneyimli araştırma ekibini Technology Center çatısı altında birleşterek multidisiplinler bir çalışma sistemi oluşturmuştur. Bu sistem ile müşterileriyle ortak projeler geliştirmeyi, üniversitelerle işbirliği içinde olmayı ve uluslararası araştırma projelerinde yer alarak inovatif ve çevreci kefişler yapmayı amaçlamaktadır.

Setaş Colorcenter, faaliyet alanlarında Türkiye' de lider konumuna gelmiş olup, ürünlerini  Orta Doğu, Asya, Avrupa, Afrika ve Güney Amerika bölgelerinde de pazarlamaktadır. Logistic Center bünyesinde işleyen "ithal ürünlerde antrepodan müşteriye doğrudan satış" ve "yerli üretim ürünlerinde yalın tedarik sistemi" uygulamaları ile yurtiçinde ve yurtdışında, hem rekabet gücünü arttırmış, hem de müşterilerine minimum stok maliyeti ve hızlı tedarik avantajı sağlamıştır.

www.setas.com.tr

 


Aranan Nitelikler

Meeting point of coloration technologies

 

  • Yaratıcı ve dinamik bir çalışma anlayışına sahip olan Setaş, yetenekli insan kaynağı, güçlü teknik altyapı ve doğru finansal yönetim becerileri doğrultusunda varlığını sürdürür. Organizasyonunun sağlıklı işlemesi ve geleceği güvenli planlayabilmek için stratejik yönetim anlayışını uygular.
  • Uzman çözümleri ile hızlı hareket ederek, müşterilerinin soru ve sorunlarına yanıt bulurken, müşterilerinin rakipleri karşısında avantaj sağlayabilmeleri için onlarla proje işbirlikleri gerçekleştirir. Sosyal ve çevresel sorumlulukları benimser, çalışanlarına benimseterek ortak geleceğimiz ile ilgili farkındalık yaratır.
  • Firma bağlılığı yüksek, yetenekli insan gücünün şirketin devamlılığı için önemli bir değer olduğuna inanan Setaş, kalıcı başarının sağlanması için doğru işe doğru insan düşüncesini önemsemektedir. Performans ve yetkinliklere bağlı ücretlendirme sistemi ile, her çalışan için eşit fırsat sunmaktadır.

 

İş başvuruları ırk, dil, din, etnik köken, siyasi görüş, renk, hamilelik, yaş, medeni durum veya cinsiyet ayrımına göre değil, işi yapabilme becerilerini esas alarak değerlendirilmektedir.

 

Kimya, Kimya Mühendisliği ve Teksil Mühendisliği lisansını tamamlayan,

Lisans üstü ve doktora programlarına devam eden / tamamlayan,

Tekirdağ lokasyonunda ikamet eden / edebilecek,

Askerlikle ilişiği kalmamış,

İngilizce bilen adaylar

 

Setaş Akademinin Genç Yeteneği olabilirsiniz


Genel Başvuru ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Tekirdağ / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Setaş Kimya San AŞ
Sektör / Bölüm / Pozisyon Kimya Sanayi / İthalat/İhracat / Uzman Yardımcısı