Clup Jolly Turizm ve Ticaret A.Ş Genel Başvuru İş İlanı

Genel Başvuru iş ilanı açıklaması

Aranan Nitelikler

Tatilcilerin yol arkadaşı, gezginlerin daimi başlangıç noktası Jolly Tur; bugün tatil severlerin desteğiyle sektörün trendlerini belirleyen, başarıları ödüllerle onurlandırılan ve tatil dendiğinde akla ilk gelen marka konumuna yükselmiştir. Kuruluşundan bu güne izlediği doğru ve dürüst hizmet politikaları, yapılan alt yapı ve teknoloji yatırımları ile günden güne büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Müşteri memnuniyetinin ve kaliteli hizmet anlayışının her şeyden önce geldiğine inanan Jolly Tur’un tecrübeli çalışanları, bu ilke doğrultusunda müşterilerin ihtiyaçlarına hızlıca cevap verebilmek ve onlara unutulmaz bir tatil tecrübesi yaşatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Türkiye genelindeki güçlü otel bağlantıları ve online olarak birbirine bağlı 600’ü aşkın satış noktası ile geniş bir hizmet ağına sahip olan Jolly Tur 3500 kişiyi bulan dev kadrosuyla her zaman en kaliteli ürünü, en uygun fiyat avantajları ile misafirlerine sunmayı hedef edinmiştir.

Bu ilan bir GENEL BAŞVURU ilanıdır. İleride açılabilecek pozisyonları doldurmak amacıyla yayınlanmıştır. Bu ilana yapılan başvurular, ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.

Şirketimize başvurmak istiyorsanız ve başvurmak istediğiniz alanda yayınlanmış bir ilanımız yoksa; çalışmak istediğiniz alanı/bölümü belirten bir ön yazıyla birlikte bu ilana başvuru yapabilirsiniz.


Genel Başvuru ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
Bursa / Tümü
Ankara / Tümü
İstanbul Avrupa / Tümü
İzmir / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Firma Clup Jolly Turizm ve Ticaret A.Ş
Sektör / Bölüm / Pozisyon Turizm-Otelcilik / Müşteri İlişkileri / Danışman