Mavi Işık Plus Halkla İlişkiler Personeli İş İlanı

Halkla İlişkiler Personeli iş ilanı açıklaması

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bir işletme yapısıdır.
Polikliniklerimiz ve güzellik merkezlerimize takım ve ekip çalışmasına uyumlu , kariyer hedefli gelişime açık müşteri ile iletişimi kuvvetli müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek halkla ilişkiler uzmanı ve müşteri hizmetleri temsilcileri alımı yapılacaktır.
kariyer hedefi olan personellerin şirket içi diğer kadrolara geçişleri için şirket içi gelişime yönelik olarak günlük eğitim çalışmaları yapılarak şirket içi yükselmelerine imkan verilmektedir.
Firma telefonları yoğun olduğundan lutfen başvurunuz sonrası size gönderilecek olan firma cep telefonlarından ilgililere ulaşabilirsiniz.
firmamız hizmetlerinin dıs saha reklam ve tanıtımını yaparak maaş ssk yemek artı prim ile çalışacak aktif saha satış yöneticisi alınacaktır.işe alınacak personeller tam zamanlı kadrolu veya frelans, part time çalışma şekillerinden birini seçebilir.

ucretlendirme minimum asgari ücret. 1500 - 3000 tl arasıdır. maaş yüzyüze görüşmelerde netleşecektir.

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşşagıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan özgeçmişiniz ile birlikte lütfen subelerimize müracaat ediniz.

ANKARA Bahçelievler ve kizilay subeleri icin Hulya Demir 0507 306 78 29 0312 212 4 312 ile görüşebilirsiniz.

Bahvelievler görüşme adresi 7. cadde 47/2 Bahçelievler
Kızılay görusme adresi : GMK Bulvarı 7/7 Kızılay Ankara

İZMİR subesi için Ali Arslan 0534 724 45 66

Pelin Arslan 0533 740 4516

Şair Eşref Bulvarı no:65 kat:3 d:6 Alsancak/İZMİR

ANTALYA Buse Akkaş 0554 577 00 63 Yılmaz Akkaş 0554 577 00 66 (0242) 316 57 07 Yeşilbahçe mah. Metin kasapoğlu cad. 2.Baysal apt. 67/9 Muratpaşa/ANTALYA



Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiyenin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavı ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bir işletme yapısıdır.


kariyer hedefi olan personellerin şirket içi diğer kadrolara geçişleri için şirket içi gelişime yönelik olarak günlük eğitim çalışmaları yapılarak şirket içi yükselmelerine imkan verilmektedir.
Firma telefonları yogun olduğundan lutfen başvurunuz sonrası size gönderilecek olan firma cep telefonlarından ilgililere ulaşabilirsiniz

Halkla İlişkiler Personeli ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Ankara / Çankaya
İzmir / Konak
Antalya / Muratpaşa
İlan Tarihi 31/05/2017
Cinsiyet Farketmez
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Mavi Işık Plus
Sektör / Bölüm / Pozisyon Sağlık / Aktif Satış / Satış Temsilcisi