FİRMA ADI GİZLİ Kurye İş İlanı

Kurye iş ilanı açıklaması

Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın ilgili Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere;

Askerlikle ilişiği bulunmayan,
Ekip çalışmasında başarılı,
Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen,
Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,
40 yaşını aşmamış,
Çanakkale ilinde ikamet eden,

Kurye pozisyonunda görev alacak BAY çalışma arkadaşı arıyoruz.

İş Tanımı:

• Adrese teslim, adresten kargo alımlarına zamanında gider. Adresten kargo alındığında ambar tesellüm belgesini eksiksiz doldurur ve bir örneğini müşteriye bırakır. Adrese teslim için gitmiş ise, faturaya kargo teslim ettiği kişinin ya da alıcı firma ise (faturaya firma kaşesini vurarak) firma yetkilisinin isim ve soyadını yazıp fatura arkasını kişiye imzalatır. Kesinlikle doğru alıcı olduğundan emin olmadığı kişilere kargo teslim etmez. Adresinde bulamadığı müşteri adresine ihbar notu bırakır. Teslim ettiği kargo faturası Alıcı Ödemeli ise taşıma ücretini tam olarak tahsil eder. Fatura üzerinde yazılı taşıma ücreti dışında hiç bir ad altında müşterilerden para veya menfaat talep etmez. Şube/acenteye döndüğünde Adres Teslim ve Alıcı Ödemeli faturaların paralarını şube/acente müdürüne veya müdürün yetkili kıldığı şube şefine veya kargo operatörüne teslim eder.
• Gerek adresten alım, gerekse adrese teslim için gittikleri müşterilerin yanında kurumunu en iyi şekilde temsil eder. Müşteri tarafından sorulacak sorulara gerçekçi, yalın, ikna edici yanıtlar verir. Müşteri ile ihtilafa düşerse tartışmaya girmez.
• Akşam araçların yüklenmesi öncesinde dosya sayımına fiilen katılır ve manifestoların ayrılmasında kargo operatörüne yardımcı olur.
• Şube/Acente Müdürünün hazırlayacağı nöbet çizelgesine uygun olarak hareket eder.
• Adres teslim için gittiği müşteriye göndereceği kargosu olup olmadığını sorar, varsa taşıyacağı miktarda olanları alarak şube/acenteye getirir. Taşıyamayacağı miktarda ise şube/acente müdürüne haber verir.
• Araçlardan indirilmesi ve yüklenip istiflenmesinde kargoların atılmadan, hasar görmeden işlem görmesini sağlar.
• Kalite ile ilgili var olan ya da potansiyel bir uygunsuzluk saptandığında gerekli düzeltme ve bilgilendirmeyi zamanında yapar.

Kurye ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Çanakkale / Tümü
İlan Tarihi 14/07/2016
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 18 - 40
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma FİRMA ADI GİZLİ
Sektör / Bölüm / Pozisyon Lojistik / Kargo / Kurye