Guis Güvenlik Özel Güvenlik Görevlileri İş İlanı

Özel Güvenlik Görevlileri iş ilanı açıklaması

ACİLL !!!

ACİLL OLARAK ORTAKÖY'DE BULUNAN SİTE PROJEMİZDE ÇALIŞACAK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.

ACİLL !!

ETİLERDE BULUNAN PROJEMİZDE ÇALIŞACAK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.

Çok Acil!

Halkalı, Çekmeköy, Kartal, Alemdağ, Sancaktepe'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok Acil!

Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok Acil!!!

Mecidiyeköy'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok Acil!!

Yenibosna ve Maslak bölgesinde bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere temizlik görevlileri aranmaktadır. Aşağıdaki ileişim numaralarımızdan irtibata geçebilirsiniz..

Çok ACil!!!

Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Maltepe'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok Acil!!!

Sarıyer'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok ACil!!!

Ispartakule'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok Acil!!!

Kurtköy ve Ümraniye'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Çok Acil!!

Beşiktaş ve Fulya'de bulunan projelerimizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Bay - Bayan personeller aranmaktadır. Şartlar yüzyüze görüşülecektir. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

İlkay Bey,
Gsm - 0542 545 40 94
Gsm - 0542 545 40 80
Gsm - 0543 545 50 80

Özel Güvenlik Görevlileri ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İstanbul Avrupa / Tümü
İlan Tarihi 27/10/2016
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 18 - 45
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Guis Güvenlik
Sektör / Bölüm / Pozisyon Güvenlik / Güvenlik / Görevli