MEHMET STEAKHOUSE Restoran Müdürü İş İlanı

Restoran Müdürü iş ilanı açıklaması

İş Tanımı
  • Restoranların iş saatleri içinde, verilen servisin yönetilmesi ve denetlenmesi,
  • Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenilmesi, servisle ilgili olarak şikayetleri ve önerilerin takip edilmesi,
  • Gıda-Hijyen Sorumlusu ile işbirliği içinde çalışarak, departman personelinin hijyen prosedürü konusunda eğitiminin sağlanması ve personelinin gerekli prosedüre uymasının sağlanması,
  • Restoranlarda uygulanması önerilen yöntem ve standartlara uyulup-uyulmadığının kontrolü ve denetlenmesi,
  • İşe alımların kontrolü,
  • Vardiya sisteminin oluşturulması,
  • Satın alma tedarik takibi

Aranan Nitelikler
  • Üniversite mezunu,
  • Otel ve/veya zincir restaurant yönetiminde 2-4 yıl arası deneyimi olan,
  • Maliyet Kontrolü hakkında bilgi sahibi,
  • İletişim ve motivasyonu yüksek,
  • Liderlik becerileri gelişmiş,
  • Müşteri ve hedef odaklı çalışan,
  • Detaylara önem veren,
  • Analitik düşünebilen,
  • Bayan 22-35 yaş arasında 

Restoran Müdürü ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Kayseri / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma MEHMET STEAKHOUSE
Sektör / Bölüm / Pozisyon Gıda / Yiyecek ve İçecek / Orta Düzey Yönetici