EDUCHOS CAREER Restorant Müdürü İş İlanı

Restorant Müdürü iş ilanı açıklaması

İş Tanımı
  • Restoranların iş saatleri içinde, verilen servisin yönetilmesi ve denetlenmesi,
  • Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenilmesi, servisle ilgili olarak şikayetleri ve önerilerin takip edilmesi,
  • Gıda-Hijyen Sorumlusu ile işbirliği içinde çalışarak, departman personelinin hijyen prosedürü konusunda eğitiminin sağlanması ve personelinin gerekli prosedüre uymasının sağlanması,
  • Restoranlarda uygulanması önerilen yöntem ve standartlara uyulup-uyulmadığının kontrolü ve denetlenmesi,
  • İşe alımların kontrolü,
  • Vardiya sisteminin oluşturulması,

Aranan Nitelikler
  • Üniversite mezunu,
  • Otel ve/veya zincir restaurant yönetiminde 2-4 yıl arası deneyimi olan,
  • Maliyet Kontrolü hakkında bilgi sahibi,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • İletişim ve motivasyonu yüksek,
  • Liderlik becerileri gelişmiş,
  • Müşteri ve hedef odaklı çalışan,
  • Detaylara önem veren,
  • Analitik düşünebilen, 
  • Askerlik hizmetini tamamlamış, 
  • 30-35 yaş arası, 

Restorant Müdürü ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma EDUCHOS CAREER
Sektör / Bölüm / Pozisyon Restaurant - Cafe - Bar / Yiyecek ve İçecek / Üst Düzey Yönetici