Ayser Gıda A. Ş. Satış Sorumlusu İş İlanı

Satış Sorumlusu iş ilanı açıklaması

Taze sebze ve meyve sektörünün lider tedarikçisi olarak faaliyet gösteren kuruluşumuz bünyesinde yer alan Bahçeşehir Daimi Halk Pazarımıza,

- Tercihen Sebze/Meyve'de deneyimli,
- İnsan ilişkileri kuvvetli,
- Yüksek satış becerisine sahip,
- Diksiyonu düzgün, güler yüzlü,
- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
- Temel hesaplamaları kolaylıkla yapabilen,
- Boğazköy, Esenkent veya Bahçeşehir'de ikamet eden, (Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı karşısındaki Halk Pazarımıza ulaşım problemi yaşamayacak) (UZAK BÖLGELERDEN YAPILAN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.)
- Yükselme, kariyer hedefli,

BAY Satış Sorumlusu aramaktayız.

İşletme Hakkında

Bahçeşehir Daimi Halk Pazarımız perakende ve toptan sebze ve meyve satışıyla iştigal etmektedir. Gelen müşterilerin karşılanması, ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin sunulması ve satış sonrası ilginin gösterilmesi işletmemizin olmazsa olmaz prensipleri arasındadır. Tüm ürünlerin günlük tazelikte sergilendiği işletmemize merkez depodan günübirlik sevkiyatlar düzenlenmektedir.

Şirket Hakkında

Şirketimiz Ayser Gıda A.Ş. köklü ve yenilikçi yapısıyla ev dışı tüketim kanalları başta olmak üzere farklı kategorilerde çok sayıda işletmenin taze sebze meyve ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 7 gün 24 saat çalışan aktif dağıtım altyapısı, her türlü ihtiyaca yönelik sunabildiği ürün çeşitliliği ve tümüyle online izlenebilirlik modeliyle sektörün lideri konumundadır.

Satış Sorumlusu ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Başakşehir
İstanbul Avrupa / Esenyurt
İlan Tarihi 18/10/2016
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 24 - 35
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Ayser Gıda A. Ş.
Sektör / Bölüm / Pozisyon Gıda / Perakende / Eleman