Firma Adı Gizli Vardiya Amiri / Maslak Site Projesi İş İlanı

Vardiya Amiri / Maslak Site Projesi iş ilanı açıklaması

Maslak'ta bulunan SİTE projemizde değerlendirilmek üzere,

ARANAN NİTELİKLER :
* Güvenlik Kimlik Kartı sahibi,
* 40 yaşını aşmamış
* En az 5 yıl , 30 ve üzeri kadrolarda amirlik deneyimi olan,(Tercihen SİTE deneyimi olan )
* İletişim becerileri gelişmiş,
* Ekip çalışmasına yatkın,
* BAY vardiya amiri istihdam edilecektir.

ÇALIŞMA ŞARTLARI;
Vardiya Sistemi: 8 Saat / 3 Vardiya/1 izin

Maaş : 1900+AGİ +200 Multinet + Yemek

İŞ ve GÖREV TANIMI;
a. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi baz alınarak hazırlanmış olan “Entegre Yönetim Sistemi” kapsamında hazırlanan dökümantasyonda belirtilmiş sorumluluklarını yerine getirmek.
b. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve 4857 Sayılı İş Kanunu uygulanmasında belirtilen her türlü kanuni yükümlülükleri eksiksiz olarak uygulamak ve bir üst amirine karşı sorumlu olmak.
c. Görevli olduğu projede Sözleşme esaslarına uygun çalışmak.
d. Görevli olduğu projede çalışan personelin kıyafet ihtiyaçlarını, teçhizat ve demirbaş ihtiyaçlarını belirlemek ve üst amirine iletmek.
e. Özel Güvenlik Kimlik Kartı’nı görev esnasında sürekli olarak yakasında bulundurmak.
f. Görevli olduğu projede kullanılan teçhizat ve demirbaşları Sözleşme çerçevesinde kullanıma hazır tutmak ve bu malzemenin uygun bakım onarımını takip etmek.
g. Personelin; meslek eğitimleri ile ilgili olarak (GP-6.2.2 Eğitim) prosedürüne uygun hareket edilmesini sağlamak. Gerekli eğitim ihtiyacını bir üst amirine bildirmek
h. Üst amirlerinin verdiği yazılı ya da sözlü talimatlar doğrultusunda hareket etmek ve geri bildirimde bulunmak.
i. Görevli bulunduğu projede işletme yetkililerinin vermiş olduğu talimatları Sözleşme esaslarına bağlı olarak yerine getirmek ve üstlerini bilgilendirmek.
j. Görevli bulunduğu projede; Müşterinin yetkili kıldığı kişi ile Sözleşme esaslarına bağlı olarak gerekli koordinasyonu yapmak.
k. Her ayın sonunda puantaj çizelgesini işletme yetkililerine onaylatmak, nöbet çizelgesini ve personel isim listesini hazırlamak ve üst amirine teslim etmek.
l. Güvenlik görevlilerinin iş ile ilgili sorunlarını dinlemek, çözüm bulmak, kendisini aşan durumlarda, (varsa) bir üst amiri veya Operasyon Müdürü ile personeli görüştürmek.
m. Güvenlik görevlilerinin hatalarını ve eksik yönlerini tespit etmek, yerinde ve zamanında düzeltilmesini sağlamak, eğitim ihtiyacını Operasyon Müdürü ve/veya (varsa) bir üst amirine bildirmek.
n. Sorumluluk bölgesinde yeni göreve başlayan personele görev yeri ile ilgili bilgi vermek ve görev başı eğitimini yaptırmak.
o. Personelin izin ve istifa dilekçelerini zamanında bir üst amirine ulaştırmak.
p. İzin, istifa, rapor vs. nedenlerle personel eksikliği meydana geldiğinde takviye personel veya gerekli nöbet değişikliklerini anında yapmak. Operasyon Müdürü ve/veya (varsa) bir üst amirini bilgilendirmek.
q. Projedeki istirahat ve soyunma odalarını kontrol ederek; temiz, düzenli, bakımlı kullanılmasını ve faydalanılmasını sağlamak.
r. Müşteri işyeri talimatlarına sözleşme çerçevesinde uymak.
s. Operasyon Müdürü ve varsa bir üst amirinin verdiği görevleri ifa etmek.
t. Görevini genel ve özel talimatlara uygun olarak ifa etmek.
u. Kendisine amirleri tarafından verilen emirleri yerine getirmek ve durumu sözlü ya da yazılı olarak sıralı amirlerine rapor etmek.
v. Amirlerinin verdiği sözlü ya da yazılı talimatlar doğrultusunda hareket ederek ve geri bildirimde bulunmak.
w. Bölgelerde çıkan tehlikelli atıkları (boş pil, biten batarya, boş sprey kutuları, biten kartuş/toner..vb.) bağlı oldukları ambara iletmek.
x. Projelerde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kuralları uygulayarak gerektiğinde önlem almak.

Vardiya Amiri / Maslak Site Projesi ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Sarıyer
İlan Tarihi 25/05/2017
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 30 - 40
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Firma Adı Gizli
Sektör / Bölüm / Pozisyon Savunma / Güvenlik / Güvenlik / Sorumlu