Webceo Webmaster İş İlanı

Webmaster iş ilanı açıklaması

Tam anlamıyla WordPress ve PHP üzerinde istenilen ve beklenilen bir tasarımı sorunsuzca bitirerek test aşamasından geçirip teslim edecektir.

Yıllardır kalıcı ve kesinlikle işinde uzman bir arkadaş elde edemedik bizim için okul vb kriter önemli değildir. İlkokul mezunu bir kişi ile de çalışabiliriz master yapmış bir kişiyle de beklentilerimize karşılık vermesi bizim için yeterli olacaktır

-

Düzenli ve prensipli çalışmayı prensip edinmiş, Problem çözme yeteneği gelişmiş, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.

Photoshop, Illustrator vb tasarım programlarına hakim.

Beklentilerimiz aşağıdadır.

Sıfırdan WordPress ve PHP tabanlı tema ve script yazabilecek arkadaş veya arkadaşlar bizim için yeterli olacaktır. Ayrıca 1 Webmaster bir tema üzerine çalışacak ve devamlı olarak bu tema geliştirilecek güncellenmeler sağlanacaktır. Hizmet verdiğimiz sektörde bir ajans olarak hızla büyümekteyiz.

Diğer firmalar gibi tarafımızca satış yansıması sonrasında prim gibi çalışmalar yapmamaktayız. Hızlı ve pratik çalışarak kalıcı tema üretmesi devamlı olarak prim ve zam benzeri maddi şeklinde tarafımızdan desteklenir.

Cumartesi yarı zamanlı çalışma PAZAR tatildir. Ayrıca maaş tutarı tecrübe seviyesine göre yükseltilecektir.

Webmaster ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Pendik
İlan Tarihi 08/06/2017
Cinsiyet Farketmez
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Webceo
Sektör / Bölüm / Pozisyon Bilgisayar / BT / Internet / Yazılım / Yazılımcı