Kaan Etüt Eğitim Merkezi Kodlama -Robotik Eğitmen İş İlanı

Kodlama -Robotik Eğitmen iş ilanı açıklaması

Bilgisayar, elektronik, makina veya diğer bölümlerden kodlama bilen öğrenciler, mezunlar, ilgililer, makerlar!

Çocukların yaparak öğrenmesi gerektiğine yürekten inanan, keşke bu imkanlar ben çocukken olsaydı diyen, çocuklarla iyi iletişim kurabilen, bildiğini karşıdaki kişi ile empati kurarak aktarabilecek, çocuklar için kodlama / robot / elektronik eğitmeni arıyoruz. Bizim Anaokulu görüşmelerimizi yapacak, 4-14 yaş aralığında çalışmayı seven, gelişime açık çalışma arkadaşı arıyoruz.

Eğitimler LEGO Education Midstorms EV3 , LEGO Education WeDo 2.0, Scratch, Karınca Lab Makey Elektronik gibi setlerle ile 7-14 yaş arası çocuklara verilmekte.

Üniversite giriş sınavlarında derece yapmış, yurt dışında benzer eğitimleri veren kurucuları olan, vizyonu geniş yönetim kadrosu ve eğitmenleri ile diğer eğitim kurumlarına örnek olacak çalışmalar yapmak üzere bir eğitim merkezi oluşturduk. Sizde bizimle benzer vizyona sahipseniz, İzmir çocuklarını geleceğe hazırlamak için bize katılmak istermisiniz?

Eğitim merkezimiz hakkında daha fazla bilgi için kaanetut.com ve facebook.com/robotime.guzelyalı adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Kodlama -Robotik Eğitmen ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İzmir / Konak
İlan Tarihi 05/04/2017
Cinsiyet Kadın
Yaş Aralığı 20 - 35
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Kaan Etüt Eğitim Merkezi
Sektör / Bölüm / Pozisyon Eğitim / Okul / Eğitmen / Öğretmen