Kaan Etüt Eğitim Merkezi Sosyal Bilgiler Öğretmeni İş İlanı

Sosyal Bilgiler Öğretmeni iş ilanı açıklaması

Kaan Etüt Eğitim Merkezi olarak 5. yılımızı doldurmuş durumdayız. Üniversite giriş sınavlarında derece yapmış, yurt dışında eğitim görmüş, vizyonu geniş yönetim kadrosu ve profesyonel öğretmenleri ile başka eğitim kurumlarına örnek olacak çalışmalar yapan bir eğitim merkezi olduk. Öğrencilerimizin dersleri ezberden uzak, hayat içinden örneklerle ve deneylerle öğrenmelerini sağlayacak bir ortam oluşturduk.

Çok iyi öğrenciler yetişmenin yanında, amacımız öğretmenlerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine yardımcı olmak. Bakış açılarımızdan bir tanesi de öğretmenlerimizin burada kendilerini daha da geliştirip, çevrelerine örnek birer eğitimci olarak meslek hayatlarına devam etmeleri.

Etütümüzde çalışacak mesleğini seven, gelişime açık, sınıf hakimiyeti ve iletişimi yüksek, öğrenci gelişimini takip etmeyi seven, TEOG gibi sınavlarda çıkabilecek sorulara hakim ve öğrencilerin "bu konuyu neden öğreniyoruz, ne işimize yarayacak" sorularına hayatın içinden kolaylıkla örnek verebilen, Matematik öğretmeni alınacaktır. Özellikle Yapılandırmacı Eğitim Sistemindeki rehber öğretmen modeline uygun olduğuna inanan öğretmenler, sizleri bekliyoruz.

Birçok matematik uygulamasını derste göstermeye yönelik, kurumuzda eğitimi verilen ve Finlandiya okullarında da kullanılan LEGO Midstorms EV3 robotlarından da yaralanabilmesi için kendisine eğitim verilecektir.

Sadece matematik mezunu adayların başvuruları dikkate alınacaktır.

kaanetut.com

Sosyal Bilgiler Öğretmeni ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İzmir / Konak
İlan Tarihi 30/06/2016
Cinsiyet Farketmez
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Kaan Etüt Eğitim Merkezi
Sektör / Bölüm / Pozisyon Eğitim / Eğitim / Öğretmen