Royal İlaç Sıcak Satış Elemanı İş İlanı

Sıcak Satış Elemanı iş ilanı açıklaması

İlanımızı lütfen okuyarak başvurunuz.
Şirketimizin ege bölgesindeki veteriner hekimlere sıcak satış ve tanıtım organizasyonunda görevlendirilmek üzere bay elemanlar alınacaktır. Bu görevdeki kişilere Ford transit araç verilecek ve bu araçlarla ege bölgesinin tüm il ve ilçelerinde bulunan veteriner hekim muayenehanelerini gezmesi tanıtım ve satış yapması istenecektir.
Aydın ortaklar organize sanayi bölgesinde bulunan ege bölgesi bölge müdürlüğümüz, merkezli çalışacak elemanların bu civarda oturması tercih nedenidir. Bayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır lütfen başvurmasınlar.
Askerliğini yapmamış adaylar, öğrenciler lütfen başvurmasınlar kesinlikle değerlendirilmeyecektir.
Adaylardan veteriner hekim muayenehanelerine daha evvel satış yapmış olanlar, özellikle ege bölgesindeki veteriner hekimleri tanıyanlar bu alanda daha evvel çalışmış olanlar kesinlikle öncelikli tercih edileceklerdir. Bu alanda tecrübeye sahip adaylardan veteriner hekim yada zooteknist olanlar tercih sebebidir. bu alanda tecrübesi olmayanların konuya yabancı olanları başvuru yaparak kendi zamanlarını kaybetmemeleri önemle rica olunur. Lütfen telefonla firma aranmasın sadece buradan eleman.net üzerinden başvuru yapılsın lütfen.

Sıcak Satış Elemanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İzmir / Tümü
Denizli / Tümü
Konya / Tümü
Manisa / Tümü
Aydın / Tümü
İlan Tarihi 13/12/2016
Cinsiyet Erkek
Yaş Aralığı 24 - 40
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Royal İlaç
Sektör / Bölüm / Pozisyon İlaç / Pazarlama / Plasiyer