Royal İlaç Üretim Ve Servis Elemanı İş İlanı

Üretim Ve Servis Elemanı iş ilanı açıklaması

Şirketimizde basit üretim ve kısa servis işlerinde görev alacak sevkiyat konularında yardımcı olacak bay elemanlara ihtiyaç vardır.
Aydın Ortaklar organize sanayi bölgesi içerisindeki tesisimizde çalıştırılacak ancak çevreye servis yapacaktır. Ehliyet ve SRC belgesi olması gereklmetedir.. Adayların bu konuyu göz önünde bulundurmaları rica olunur.
Adaylardan herhangi bir tecrübe aranmamaktadır. Çünkü adaylar yetiştirilecektir. Başvuru sahibi adaylar en az lise mezunu olmalıdırlar.
Meslek lisesi mezunları, özellikle kimya bölümü tercih nedenidir. Aynı şekilde benzer bölümlerin 2 yıllık olanları da tercih edilecektir. Elemanlardan üretimin bizzat kendisini yapmaları istenecektir.
-Ehliyeti olmayan adaylar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Lütfen ehliyeti olmayanların başvurmamaları rica olunur.
-Lütfen sadece erkek adaylar başvursun bayanlar değerlendirilmeyecektir iş yapısı itibarı ile sadece erkek elemanların çalışabileceği bir iştir.
-Adayların seyehate mani bir durumu olmaması bir ön şattır.
Şirketimizde sigortasız eleman bulunmamaktadır. Ücret dolgundur. Maaşlar bankaya gününde yatmaktadır. Şirketimiz yasal resmi tatillere ve diğer kanunlara tamamen uymakta olan kurumsal bir şirkettir.
Lütfen bu tip sorular için şirketimiz aranmasın.

Üretim Ve Servis Elemanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İzmir / Bornova
İlan Tarihi 19/09/2016
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 22 - 32
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Royal İlaç
Sektör / Bölüm / Pozisyon Kimya / Üretim / Sorumlu